MESEČNI KOLEDAR NOVEMBER 2023

November, predzadnji mesec v letu. To je mesec, ko rjavi listi pokrijejo tla in tako se narava pripravlja na zimski počitek. Novembra moramo v omari poiskati zimska oblačila saj lahko zima že pokaže svoje kremplje. Ne pozabimo tudi, da je potrebno že novembra začeti s pripravami na hitro bližajoči se veseli december.
Mi ne zamujamo. Prednovoletno zabavo Obalnega društva Sožitje z večerjo, plesom in presenečenjem, organiziramo že 1. decembra. Srečanje je namenjeno dekletom in fantom društva, njihovim staršem, sorodnikom, prijateljem in prostovoljcem. Ne zamudite s prijavami, ki jih do 15. novembra zbira Zvezda.
Vse ostale aktivnosti društva v mesecu novembru si lahko ogledate v spodnji tabeli ali v koledarju, ki ga najdete na vstopni strani. Izpostavimo, da poleg vseh standardnih krožkov, treningov, delavnic in vaj, nas v novembru čakata še foto pohod in pohod v Ankaran, folklorno skupino in pevski zbor pa nastop v Puli.
Narava naj se kar pripravlja na zimski počitek. Mi ostajamo zelo živahni, tako kot v vseh predhodnih mesecih.
Tekst: ET
(Čisto majhen popravek: na dnu spodnje tabele je naveden datum 25.10. 2023, mišljen je seveda 25.11.2023. Se opravičujemo.)