POKORONSKI PIKNIK DRUŠTVA SOŽITJE OBALNIH OBČIN IN VARSTVENO DELOVNEGA CENTRA KOPER

Po dolgem obdobju izolacije in fizične razdalje, ki jo je prinesel novi korona virus, je prišel trenutek, ko smo si brez mask in rokavic stisnili roko in objeli ljudi, s katerimi nismo bili v osebnem stiku že dolgo. Društvo Sožitje obalnih občin je v sodelovanju z VDC Koper organiziralo piknik.
Razgledna ploščad marežganske Kanave je bila obsijana z soncem, kot se za prve dni poletja tudi spodobi. Namen piknika je bilo povezovanje in druženje. Vzdušje je bilo zelo sproščeno. Okoli sto udeležencev, polno obložene mize dobrot, Domen Rot na harmoniki in Peter Rakar na klaviaturah. Kasneje so se jima pridružili še trije harmonikaši in glasbena skupina Sožitja in Varstveno delovnega centra – Tomo Dadić in Saša Glavaš na kitarah, Beno Osmančevič, Vesna Majer in Darja Bagar na bobnih in tamburinu.
Zahvaliti se moramo organizatorjema, donatorjem (Mlinček Koper, Gostilna Karjola, Agraria Koper) in vsem, ki so prispevali, da je druženje uspelo.
Vsakokrat ugotovimo, da se imamo skupaj lepo, želja po povezovanju in sodelovanju je zato večja. Upamo, da se bomo na takšnih ali podobnih dogodkih še srečevali in sodelovali.
Tekst: Anja Kutnjak
Fotografije: udeleženci piknika (već fotografij si oglejte v “fotogaleriji”)

sl.1

sl.2

sl.3

sl.4

sl.5