PROGRAM ZA MESEC SEPTEMBER 2015

 Drawing1

PROGRAM ZA SEPTEMBER 2015

 DRAGE ČLANICE IN ČLANI – VESELO VAS POZDRAVLJAMO!

 September je pred vrati in naše društvo Vas ponovno vabi, da se nam pridružite. Ta mesec bo poseben, pester in vesel, saj nas čaka veliko novosti.

 

Najprej naj Vas obvestimo, da imamo svojo spletno stran www.obalno-sozitje.si, kjer boste lahko izvedeli vse novice in dejavnosti našega društva.

Izdelavo spletne strani je financiralo podjetje OMV SLOVENIJA d.o.o. , izdelalo podjetje Dignitas iz Jesenic , veliko dela in truda je bilo potrebno tudi iz naše strani.

Upamo, da Vam bo všeč in da nam boste sledili tudi preko računalnika. Preko spletne strani nam lahko napišete vaše mnenje, veseli bomo vsakega sporočila.

 

Glede na Vaš vpis v krožke / dejavnosti bomo v septembru pričeli z :

  • FOLKLORA : 2 x mesečno v PETEK ob 16.30 do 17.30 v dvorani KS Semedela

Vodita : Sonja Pavčič in Nadja Žerjal

  • PEVSKI ZBOR : 2 x mesečno v PETEK od 17.30 do 18.30 v dvorani KS Semedela

Vodi : Rot Zvezdana

  • KEGLJANJE : prvo in drugo SREDO  v mesecu od 16.45 do 17.45 na Bonifiki

Vodi : Lucijan

  • KLUBSKI KROŽEK : 1 x mesečno v PONEDELJEK od 17.00 do 18.00 na društvu

Vodi : Maja Kutić

  • POHODNIŠTVO : 1 x mesečno v SOBOTO dopoldne

Vodi : Majda Karer

  • GLEDALIŠKA SKUPINA : skupina bo pričela z vajami v mesecu oktobru, saj se še dogovarjamo z gledališkim mentorjem skupine

 

Kdor se je v dejavnosti vpisal dobi vsak mesec koledar z točnimi datumi in urami. Prosimo vse, ki ste se vpisali, da na dejavnosti tudi redno hodite ali obvestite, če vas ne bo.

Seveda, če vas zanimajo naši krožki se nam še vedno lahko pridružite !

V mesecu septembru bodo začeli snemati oddajo “Slovenski pozdrav“. Ugodili bomo vaši želji in se udeležili snemanja v Begunjah v Avsenikovi gostilni. Dva datuma za mesec september sta že določena in sicer v torek 15. in v torek 29.septembra, za oktober še nimajo datuma.Vsakokrat bomo šli z enim kombijem : 6 članov in 2 spremljevalca.Vsi, ki boste želeli, boste prišli na vrsto. Prijavite se do 10.septembra Maji na tel.  070/ 332-261.

Od 18. do 20. Septembra gremo na VIKEND SEMINAR ZA DRUŽINE v Terme Laško. Vse že prijavljene družine boste dobile podroben program v kratkem.

Vsi, ki bi nam še želeli pridružiti lahko pokličete Majo na tel. 070/332-261 najkasneje do petka 4. Septembra.   Vabljeni !  Skupaj si bomo ogledali našo prelepo Slovenijo, pridobili nova znanja na predavanjih in se zabavali v bazenih ter ob dobri hrani in glasbi.

V soboto 26. Septembra  se bomo odpravili na POHOD 7 KM  ( Portorož-Piran ) , ki ga organizira Center za korekcijo sluha Portorož. Opis pohoda si lahko ogledate na naši spletni strani. Prijave sprejema Majda Karer – telefon 040/241-560.

 

VERJAMEMO, DA STE SI ODPOČILI IN NAUŽILI SONČNIH DNI…

A TUDI, DA KOMAJ ČAKATE, DA SE PONOVNO SREČAMO, ZABAVAMO IN DRUŽIMO.

 

Prisrčen pozdrav od celotne ekipe društva Sožitje…. Se vidimo !