VIKEND SEMINAR ZA DRUŽINE V MORAVSKIH TOPLICAH, 1. 10. do 4.10.2020

Štiridnevno bivanje v Moravskih toplicah je za nami. Ostali so nam prelepi spomini in nešteto fotografij.
Že sam prevoz je bil malo drugačen od prejšnjih let saj smo letos potovali s svojimi avtomobili in našim kombijem. Dobili smo se pred hotelom. Ob registraciji smo dobili kartonček kjer je bil napisan čas za zajtrk, kosilo in večerjo. Zaradi Covida 19 smo bili razdeljeni v dve skupini.
Poleg kopanja, druženja, počivanja, sprehajanja in še bi lahko naštevali, so se skupni dogodki kar vrstili. V Hotelu Ajda smo prisosotvovali predavanju  gospe Marije Bačič na temo izvajanja osebnih asistentov in njihove naloge. O spreminjajoči se zakonodaji nam je predavala gospa Mateja De Reya. Tudi evalvacija nam ni zbežala. Z avtobusom smo obiskali energijske točke ter Bukovniško jezero, kapelico Sv. Vida ter izvir Studenca. Ker prazna vreča ne stoji smo se okrepili v prelepi brunarici. Nato nas je pot vodila do fontane vina, ogledali smo si lončarstvo in muzej na prostem. V glavnem pestro in zelo zanimivo. Tudi kopanje v bazenu nam je zelo teknilo.
Tako, kar na enkrat se je pojavil četrti dan, ko smo se morali odpraviti proti domu.  Kosilo, pozdrav dragim prijateljem in motorji so zabrneli. Se vidimo na naslednjem vikend seminarju.
Fotografije: člani društva, v fotogaleriji: Sadko Mezgec

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12