VIKEND SEMINAR ZA UPORABNIKE – KOČEVJE

V Kočevju smo si najprej ogledali Varstveno delovni center Želva. Uporabniki in zaposleni so nas lepo sprejeli in nam predstavili svoje delo in izdelke. Po kosilu smo si z vodičko Irmo ogledali mesto Kočevje. Vodička nam je predstavila zgodovino mesta in nas popeljala po mestnem jedru. Ogledali smo si Hišo domačih dobrot, hostel Bearlog, dansko hišo in cerkev svetega Jerneja. Dan smo zaključili z obiskom koncerta Vlada Kreslina.
V soboto nam je predvidene načrte onemogočilo deževno vreme, a smo se z veseljem posvetili družabnim igram, poslušali glasbo, imeli lepotilni salon ter si ogledali film. Popopoldan smo se igrali igri Kočijaž in Ples s stoli. Ob igrah smo se izredno zabavali, obenem pa tudi razgibali. Po večerji smo plesali in se ob ritmu glasbe veselili in sprostili.
V nedeljo smo pripravili prtljago in si nato ogledali fotografije in izpolnili ankete. Koordinatorka Darja je vsem uporabnikom in spremljevalcem podelila zaslužena priznanja in zahvale. Na poti domov smo si pri gostilni Tušek ogledali prava medveda in tako prijetno zaključili vikend seminar.
Na vikend seminarju smo bili od 27.do 29.maja 2022. Več fotografij si oglejte v “fotogaleriji”.