Leto je naokrog in mi zopet pridno kuhamo. V torek, 7. januarja smo se prvič, v tem letu, ponovno zbrali. Skupaj se učimo, povezujemo in družimo v sproščenem vzdušju.
Tokrat se bomo vrnili nazaj v preteklost. Malo bomo pobrskali kaj smo se že naučili in kaj smo si zapomnili na kuharskih delavnicah v prejšnjem letu. Tokrat izdelujemo pizza polžke ali nožice iz listnatega testa. Vsak je izdelal po svojem okusu. Nekateri smo napolnili žepke s šunko in sirom, drugi so oblikovali žepke s hrenovko. Dodali smo kečap in druge začimbe vsak po svoji želji in znanju, ki smo ga pridobili na lanskoletnih delavnicah. Nastali so raznovrstni in res okusni žepki.
Vzdušje je bilo delovno toda zelo veselo in prijetno tako kot tudi vsa hrana, ki smo jo pripravili. Dober tek!
Tekst in fotografije: Zdenka Poženel in Metka Bržan
Več fotografij si lahko ogledate v »fotogaleriji«.